Recomandări #diez.md | Evenimente colorate pentru 28 martie, o zi reușită de miercuri

0
20
Miercuri este mijlocul săptămânii, psihologii spun că anume această zi este cea mai complicată. Dacă vrei să te distragi de la rutina zilnică, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente colorate pentru o zi cât mai reușită.

# Femeia și Banii. Relația Magică

Poate că, așa cum se zice în popor, banii sunt „ochii dracului”. Poate că nu aduc fericirea și nu pot cumpăra sănătatea… Totuși, numărul lor contează și se obțin greu, numai prin muncă, în zilele noastre. De ce unii au și alții nu? Vino la un training și descoperă secretele relaţiei femeii şi a banilor. Ești așteptat miercuri, 28 martie la orele 18.30-20.30 la Bunătăți de la Marika, Veronica Micle 1/1. Detalii despre eveniment vezi pe Facebook.

# Lidia Isac – Acoustic Dreams Live

Lidia Isac este vocea care te face să gândești, să compătimești, să speri și să visezi. E o muzică rafinată pentru cei ce apreciază arta vocală. Alături de ea, pe scenă, sunt muzicieni care au contribuit deja la istoria muzicii moldovenești – Dorel Burlacu, Marcel Suceveanu, Dan Bruma. Fiecare din ei este o valoare, care transformă orice spectacol într-un triumf muzical. Mai multe informații găsiți pe Facebook.

# Vinuri italienești

Clubul Vinopolis te invită la cursul cu numărul 10, dedicat vinurilor italienești. Vei avea parte de o adevărată experiență mediteraniană, în care vei degusta vinuri alese din cele mai faimoase podgorii din Italia într-o combinație desăvârșită cu bucate specifice bucătăriei italiene. În plus, Mihai, somelierul clubului o să te plimbe prin istoria culturii viticole italiene, o să îți povestească despre sortimentului de soiuri, cu diferențiere pe regiuni și caracteristicile vinurilor din această țară. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

mai mult la :  diez.md/2018/03/27/recomandari-diez-evenimente-colorate-pentru-28-martie-o-zi-reusita-de-miercuri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here