Andrea Matei, fetita moldoveanca nascuta in Canada si succesul ei in lumea dansului mondial

0
59
Campionatul mondial la Ballet si Jazz al Organizatiei Internationale de Dans a inceput vineri 30 noiembrie si continua pina miercuri 5 decembrie 2018. Acesta are loc la hotelul Ossa din Rawa Mazoviecka, Polonia (localitate aflata la 60km de Warsawa). 1336 de dansatori din 25 de tari de pe 4 continente s-au adunat pentru a concura pe scena mondiala saptamina aceasta. Una dintre dansatoare este Andrea Matei, o fetita moldoveanca nascuta in Canada in familia lui Tudor si Daniela Matei.
Andrea este pasionata de dans si il practica de la virsta de 3 anisori, concurind pe scenele regionale si nationale ale Americii de Nord de la 5 ani. La doar 9 ani a ajuns sa reprezinte Canada pe scena mondiala facind parte din echipa nationala a acestei tari.
Petrecind mai toata vara si fiecare weekend pe parsursul lunilor de toamna alaturi de cei coreografi canadieni renumiti, efortutile echipei au fost bine rasplatite.
Andrea a contribuit la succesul Canadei prin participarea in cadrul a 4 dansuri la categoria de virsta copii (8-11 ani), luind titlul de ‘Campioni Mondiali” cu doua dintre acestea, si cistigind argintul si bronzul cu celelalte doua. Copila este nespus de bucuroasa sa se numere printre campionii mondiali la ballet si jazz si multumita de contributia in cadrul echipei.
Detalii si poze mai jos precum si pe pagina officiala web a OID, www.ido-dance.com
Ballet, grup copii – bronz – dansul Oodles of Poodles
Balet, formatiune copii -aur – dansul Rodeo
Jazz, grup copii – aur – dansul Fashionista
Jazz, formatiune copii – argint – dansul Be our Guest

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here